Zapraszamy do degustacji naszego nowego menu zimowego. 

Na dobry początek dnia - bowl śniadaniowyz pastą jajeczną i warzywami oraz pancakes w nowej odsłonie z twarożkiem stracciatella, bananem i konfiturą lub pieczonym jabłkiem i creme fraiche. 

Na przystawkę spróbujcie koniecznie holenderskiego śledzia matijasa marynowanego w wiśniach, podanego z pieczonym ziemniakiem, marynowanym burakiem i ziemią z oliwek lub krewetki w odsłonie z borowikiem. Do wina polecamy prawdziwą włoską bruschettę z tapenadą lub szynką parmeńską. 

W nowej odsłonie mamy też bajgle, w wersji wege z burakiem i musem z dyni i mleka kokosowego oraz z kurczakiem, gruszką i gorgonzolą. 

Większy głód zaspokoi z pewnością ragou z jelenia w sosie z czekolady, kawy i borowików, polędwiczka sous vide z puree z selera i pieczoną marchewką, kurczak z pęczoto lub łosoś z purree z pieczonej dyni z blanszowanym szpinakiem. 

To nie wszystko rano pobudzi Was pyszna popcorn coffe, pierniKawa lub latte korzenne, a wieczorem rozgrzeje herbata z prądem lub bez alkoholowy grzaniec jabłkowo-korzenny z cynamonem. 

Daj sie skusić zimowym smakom i wpadnij do CieKawej jeszcze dziś:)

Całe menu - kliknij